Близо 200 медала са извоювали каратистите от клуб "ДОБРУДЖА" през 2023г.

През годината спортистите от клуба са участвали в състезания в страната и чужбина, в Международни турнири и купи, Държавни първенства и Купа България, Европейското първенство по Шотокан Карате-До, както и в Световната Купа по Шотокан. Състезателите са спечелили 68 златни, 59 сребърни и 69 бронзови медала

Близо 200 медала са извоювали каратистите от клуб "ДОБРУДЖА" през 2023г.

На 16 декември, по случай втората годишнина на Карате клуб "ДОБРУДЖА", се проведе традиционното награждаване на състезателите, постигнали високи спортни резултати.
Пред почти 70 човека, присъстващи на официалната церемония, Сенсей Стоян Димов представи постигнатия резултат от клуба за годината. Сенсей Димов сподели за броя медали и титли, спечелени от състезателите му в страната и чужбина през 2023 година от Международни турнири и купи, Държавни първенства и Купа България, Европейското първенство по Шотокан Карате-До, както и от Световната Купа по Шотокан.
През 2023г. каратистите са завоювали 68 златни, 59 сребърни и 69 бронзови медала. Това са с 53 медала повече спрямо резултата за 2022г. 


За постигнати високи резултати с красиви статуетки са наградени Боян Христов, Мартин Михов, Даниел Димитров, Васил Йовчев, Стефани Стефанова, Елиф Фикрет, Георги Костов, Венцислав Бакларов, Искрен Друмев.

Най - отличилите се състезатели през годината с най - много спечелени шампионски титли и спомагане за цялостно развитие на Карате клуб "ДОБРУДЖА" са наградени с кадифени плакети. Носители са Ивайло Йорданов, Митко Станев, Георги Иванов, Искрен Илиев и Даниел Минчев. Даниел Минчев получи и финансова премия от името на клуба за спечеления медал от Купа България 2023 в категория Мъже +84кг.