Шестима са задържани с наркотици в Добрич, измежду които и 16-годишен

В рамките на три дни са задържани шестима души с наркотици в Добрич. Сред тях е и 16-годишно момче, носило със себе си пет пликчета с амфетамини

Шестима са задържани с наркотици в Добрич, измежду които и 16-годишен
На 1 декември, около 14:40 часа в град Добрич е извършена проверка на 21-годишна жена. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,79 грама, реагираща на канабис. 
На 2 декември, около 18:00 часа в град Добрич е извършена проверка на 16-годишен младеж. В хода на проверката са установени 5 броя полиетиленови пликчета с бяло вещество с тегло 1,86 грама, реагиращо на амфетамин. 20 минути по-късно, отново в Добрич,  е извършена проверка на 24-годишен мъж. В хода на проверката са установени общо 7 броя полиетиленови пликчета със суха тревна маса с тегло 0,97 грама, реагираща на канабис и бяло вещество с тегло 1,98 грама, реагиращо на амфетамин. 
На 3 декември, около 14:05 часа в град Добрич е извършена проверка на 27-годишен мъж. В хода на проверка е установено кристално вещество с тегло 0,20 грама, реагиращо на амфетамин. По същото време в града е проверен и  29-годишен мъж. В хода на проверката е установено кристално вещество с тегло 1,06 грама, реагиращо на амфетамин. 
През вечерта на 3 декември в Добрич е извършена проверка на 20-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,12 грама, реагираща на канабис. 
Всички лица са задържани за 24 часа. Образувани са бързи полицейски производства по случаите.