Yettel предлага Xiaomi Redmi Note 12 модели за 0 лева през първите 3 месеца на лизинга

Yettel предлага Xiaomi Redmi Note 12 модели за 0 лева през първите 3 месеца на лизинга

До края на юли потребителите взимат модели от Xiaomi Redmi Note 12 серията с план Total Unlimited и започват да плащат чак през есента
Тъкмо навреме за най-фотогеничните месеци от годината Yettel предлага фотографските експерти от Redmi Note 12 серията на Xiaomi на лизинг за 0 лв. през първите 3 месеца. Потребителите могат да грабнат сега един от четирите страхотни моделa с план Total Unlimited и договор за 2 години, който да бъде техен верен съюзник в правенето на спомени през лятото и да не мислят за изплащането чак до есента. A за още една грижа по-малко дотогава Yettel дава и не 2, а 3 години безплатна гаранция за всеки смарт телефон в каталога си.

XIAOMI Redmi Note 12 5G 4/128GB предлага впечатляваща производителност за своя клас и подобрено забавление. Благодарение на супергладкия му 120Hz AMOLED дисплей потребителите получават зашеметяващо качество на картината, а с най-новата мобилна платформа Snapdragon 4 Gen 1 всичко е плавно и безпроблемно. Redmi  Note 12 5G е насочен към потребителите, които искат да изпитат всички предимства на 5G в  модел на достъпна цена. Той разполага с 33W бързо зареждане и издръжлива 5000mAh батерия, която позволява на потребителите да използват повече приложения и да правят още повече снимки със солидната AI тройна камера. Цената на XIAOMI Redmi Note 12 5G 4/128GB е 319,99 лв. в брой, а при покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 18,59 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

XIAOMI Redmi Note 12S 256GB предлага 108МР основна, 8МР ултра широкоъгълна, 2МР макро и 16МР селфи камера за безупречни изображения. Дисплеят на смартфона е 6,43-инчов FHD+ AMOLED точков дисплей с до 90Hz честота на опресняване. Стилният му дизайн грабва окото, а лекият му корпус от едва 176 гр позволява плътно прилягане в дланта. Производителността му осигурена от мощния чипсет MediaTek Helio G96, като моделът е с операционна система MIUI 14, базирана на Android 13. Батерията e 5000mAh и идва в комплект с 33W бързо зареждане и притежава още много на брой страхотни характеристики като Dual SIM + MicroSD, AI Face Unlock и поддържане на NFC. Цената на XIAOMI Redmi Note 12 Pro 256GB е 299,99 лв. в брой, а при покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 16,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro 256GB разполага със система за заснемане на флагман ниво и основна 108МР камера, която е способна да улови дори най-малките детайли с кристална яснота. Той има  6.67-инчов AMOLED дисплей с 120Hz ултрависока честота на опресняване, която визуализира всяко съдържание изключително плавно. С комбинацията от Dolby Atmos и Dolby Vision с него потребителите получават безпрецедентно аудио и визуално изживяване с висок динамичен обхват и ултраширока цветова гама. Смартфонът е снабден с чипсет Snapdragon 732G и LiquidCool технология за охлаждане, която предлага отлично съотношение между производителност и контрол на температурата. Смартфонът идва с изключително голяма батерия от 5000 mAh с турбо зареждане от 67 W. Цената на XIAOMI Redmi Note 12 Pro 256GB е 409,99 лв. в брой, а при покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 23,59 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB e за всички, които искат флагман с най-добрата камера от серията. Той надгражда Pro модела със своята мощна система с тройна камера, включваща водеща 200MP основна камера с OIS, 8 MP ултраширока камера и 2 MP макро камера и така предефинира фотографията за сегмента на смартфони от горния среден клас. Изображенията изглеждат безупречно на яркия 120Hz 6,67-инчов Flow AMOLED дисплей, а заедно с гъвкавите P-OLED материали, които позволяват по-тънки рамки, устройството осигурява завладяващо визуално изживяване. Dolby Vision, придружен от HDR10+, предоставя ненадминато качество на картината, а Dolby Atmos и двойните високоговорители позволяват на потребителите да се насладят истински на съдържанието, което гледат. Чипсетът MediaTek Dimensity 1080 с 5G с 6nm процес повишава общата скорост и намалява консумацията на енергия за впечатляваща производителност при създаване на съдържание, гейминг и 5G свързаност. Смартфонът разполага с мощна 5000mAh батерия за дълъг живот дори при интензивно използване и идва и със Smart 120W HyperCharge зарядно. Цената на XIAOMI Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB е 589,99 лв. в брой, а при покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 33,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор. Като страхотен бонус клиентите, които вземат този модел, получават и фитнес гривната Xiaomi Smart Band 7 NFC.

Клиентите имат възможността да комбинират избрания смартфон и с по-достъпен план Total и договор за 2 години, с който няма да заплащат нищо през първите два месеца от договора за лизинг.

Повече за моделите, цените и условията на промоцията можете да намерите на сайта на Yettel.