Поискай пазар - новата функционалност за спортни събития на WINBET

Поискай пазар - новата функционалност за спортни събития на WINBET

 



Eдин от игралните сайтове, които непрекъснато правят усилия да подобрят своята услуга, предоставяйки на клиентите си оптимално изживяване в сферата на казино игрите и любимите на много българи спортни залози e winbet.bg. Сайтът предлага конкурентни коефициенти и разнообразие от пазари, както и полезни функционалности.

Една от тези функционалности е “Поискай пазар” - нов инструмент при спортните залози от WINBET, от който всеки потребител на платформата може да се възползва. Функцията позволява на играчите да си поискат от игралния сайт определен пазар, който за момента не откриват сред предоставените предложения. В следващите редове ще бъдат представени подробности за тази функция.

Поискай пазар в WINBET - нова и интригуваща функция за спортни залози


Често играчите изпадат в тази ситуация - искат да направят своите следващи залози на футбол, но за съжаление не откриват онзи пазар, от който искат да се възползват. Тогава те няма какво друго да сторят, освен да се откажат от идеята си и да продължат напред, избирайки нещо различно за следващоата си футболна прогноза.

В WINBET обаче вече е различно, защото “Поискай пазар” е най-новата спортна функционалност на оператора. Благодарение на нея, вече всеки може да поиска именно онзи специфичен пазар, за който е планирал следващия си залог.

Това се случва изключително лесно и всеки може да се справи. Достатъчно е потребителят да влезе в акаунта си на winbet.bg, а след това да кликне на бутона “Поискай пазар” в секция “Бонуси и Промоции”. Пред него ще се покаже специална форма, която следва да бъде попълнена, като бъде въведен желаният пазар, коефициент или залог. Когато потребителят е попълнил всичко нужно, може да натисне бутона “Поискай залог” и да завърши операцията.

Следва да се знае, че всяко запитване за пазар трябва да бъде направено поне един час преди началото на дадено събитие.

Екипът на игралният сайт ще прегледа получените запитвания и ще върне отговор, ако заявката е одобрена и въпросният пазар може да бъде предоставен, като одобреният пазар става достъпен не само за потребителя, който го е поръчал, а за всички клиенти на сайта.

“Създай залог” - друг полезен инструмент, даващ свобода на играчите


Подобна спортна функционалност, даваща на играчите възможност за свобода и креативност, е “Създай залог”.

Тя е идеална за потребителите, които искат да опитат нещо различно от традиционните колонки или сингъл събития. Чрез “Създай залог” почитателите на спортните залози могат да комбинират до 10 различни пазара в един фиш, като това важи за срещи от футбола и баскетбола. Общият коефициент ще бъде изчислен автоматично при всяко добавяне на събитие, като максималният позволен коефициент в случая достига 1001.

Персонални бонуси на WINBET


До края на месеца всички клиенти на игралния сайт могат да се възползват и от офертата “Персонални бонуси”. Потребителите, които са направили залози за поне 50 лева за предходния ден, ще могат да спукат един от четирите балона, които се показват пред тях. Там ще ги очакват награди като кеш бонус (с или без депозит), безплатен залог за Спорт и безплатни игри.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.