Областният управител Здравко Здравков поздравява здравните работници за техния ден

По повод Световния ден на здравето и Деня на здравния работник, Здравко Здравков изказва своите благодарности към здравните работници и им пожелава да бъдат винаги всеотдайни

Областният управител Здравко Здравков поздравява здравните работници за техния ден

"УВАЖАЕМИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ,




За мен е чест и удоволствие да поднеса най-сърдечни поздрави към всеки един от Вас по случай 7 април – Международния ден на здравето и Деня на здравния работник. Приемете искрената ми благодарност за професионализма, отговорността и себеотдаването, с които всеки ден изпълнявате смело своята мисия за опазване живота и здравето на хората. 

Всички ние като общество имаме дълг към Вас, но вярвам, че с обединени усилия ще продължим заедно да преодоляваме трудностите и ще надграждаме за развитието и модернизирането на здравеопазването.

Бъдете все така всеотдайни и не губете вяра, за да посрещате силни предизвикателствата на всеки нов ден! Съхранете топлината, с която давате надежда и подкрепяте всеки в труден момент!

В Световния ден на здравето с уважение поднасям към Вас и близките Ви искрени пожелания за здраве, щастие и споделени радости. 

Честит празник!".