Безплатна йога в Добрич до края на месец март

Безплатните практики по йога, водени от Мариета Канаврова – преподавател по йога в Академия „Мирен Свят”, продължават вече трета седмица

Безплатна йога в Добрич до края на месец март

Идеята за инициативата се заражда след пътуване на Мариета Канаврова до Индия. Там тя прекарва две седмици с група от 18 българи, под ръководството на Тодор Тодоров Таруна. Времето, прекарано в Индия обогатява Мариета със знания, които на свой ред тя преценява да подари безвъзмездно на хората от своя град. 



„Има неща, които нямат цена, а стойност. Така както всички знания и преживявания се изсипаха като благословия върху мен, така на свой ред желая да ги предам нататък просто ей така, за идеята и за каузата това древно знание да достига до повече хора. Йога е добро за хората. Има способността да повишава качеството на живот като повишава здравето и облагородява възприятията. За мен е удоволствие колкото може повече хора да се докоснат до йога и да усетят благотворното ѝ въздействие“.

Скоро предстои и Световният ден на здравето (7 април), който също ще бъде отбелязан с ден на отворените врати в Академия „Мирен Свят“. „Безплатните практики са един чудесен начин да отбележим също и този празник. Популяризирането на йога си е мисия, която дори не е нужно да бъде обвързвана с конкретен празник или повод. Подобни събития са просто част от всяка възможност йога да достига до хората безвъзмездно”.

За повече информация - 0888256202 или през социалните мрежи.