ОД МВР Добрич отчете дейността си за 2022 г.

На анализа присъстваха министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров

ОД МВР Добрич отчете дейността си за 2022 г.

Задълбоченият анализ за работата на областната дирекция през изминалата година по всички направления на дейност сочи постигнати положителни резултати, затова и усилията на служителите бяха оценени от политическото и професионално ръководство на МВР.




Министър Демерджиев постави акцент върху предприетата организация за обезпечаване на спазването на закона и гарантирането на политическите права на хората. Той даде и насоки, свързани с полицейските действия с цел намаляване на пътнотранспортния травматизъм. Вътрешният министър увери състава за полаганите от ръководството на МВР усилия  за   решаване на материалната обезпеченост на служителите.

Допълнителни задачи, свързани с подобряване на работата на структурата, очерта и главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров.

На годишния отчет присъстваха областният управител на Добричка област, кметът на града, представители на прокуратурата и съда, които изразиха своята благодарност за отличната работа и добро партньорство със структурите на областната дирекция.