Момичето, което мечтае да полети в Космоса, има нужда от подкрепа

Татяна Иванова е приета в специалността „Космическо инженерство“, специализация „Ракетни горива“ в Embry–Riddle Aeronautical University /САЩ/, но за да се запише за студент трябва да събере сумата от 60 000 USD

Момичето, което мечтае да полети в Космоса, има нужда от подкрепа

Мечтана  на 19-годишното момиче от Добрич е да бъде първата българка полетяла в Космоса. В пост във Фейбсбук Таня споделя, че през последната година са й се случили уникални неща. И едно от тези неща е, че е приета в мечтания университет- първият специализиран университет по авиация и космонавтика в света - Embry-Riddle Aeronautical University.



„Никога не съм си поставяла граници и вярвам, че в 21-ви век парите са само и единствено средство, с което ние, хората, боравим. Вярвам, че всички в обкръжението ми знаят колко непримирима с обстоятелствата личност съм. Сумата, от която зависи обучението ми в Embry-Riddle е 60,000 USD. С Подкрепи.бг / Podkrepi.bg създадохме кампания, в която всеки може да открие абсолютно цялата информация за мен, развитието ми и намеренията ми. Силно се надявам България отново да стане космическа сила, помогнете ми да изстрелям мечтата си сред звездите! Благодаря от сърце на всички компании, фондации и частни лица, подкрепили ме до момента!“, пише в поста си Татяна.

На път е поредната мечта на Татяна да стане факт, но... с малка помощ и от нас. Ако всеки добричлия отдели по 2 лева, колкото струва една баничка, Таня ще бъде по-близо до звездите!

Освен чрез платформата Podkrepi.bg, средства могат да бъдат превеждани и на банковата сметка на Татяна.

Татяна Владиславова Иванова

BG85STSA93000029300514

Банка ДСК