Ертен Анисова: Призоваваме за разум и отговорност в името на хората, които са ни избрали

След три дни, 48 НС най-сетне има Председател. Дали това ще е първа стъпка към същинската работа на народните избарници, предстои в следващите дни да разберем.

Ертен Анисова: Призоваваме за разум и отговорност в името на хората, които са ни избрали

Потърсихме  шестте дами, които Добрич изпрати в 48 НС за коментар на случващото се. А отговорите им публикуваме без редакторска намеса.



Ертен Анисова: 

В първите два дни на новото Народно събрание, ние от ДПС отново призоваваме за това, за което говорихме през цялата предизборна кампания – за диалог, за разбирателство, за единение и отговорност. Хората, които са ни изпратили в парламента ясно заявиха, че разчитат на диалог и обединение в това кризисно време. За да се справим с кризите, за да решаваме проблемите, трябва да разговаряме помежду си, трябва ни диалог и сговор – това повелява отговорното и зряло политическо поведение. Смятам, че ние от ДПС го демонстрираме, защото знаем, че най-важната ни задача в този момент е да има работещ парламент, отговорно мнозинство, което да излъчи стабилно правителство. Време е да загърбим противоречията и разделението, време е за разбирателство и помирение. Време е да работим заедно в името на България и българския народ. Вярвам, че разумът ще надделее в името на грижата за страната и народа ни.