Мелиора Турс предлага стандартни и нестандартни екскурзии за малки и големи

Младата туроператорска агенция с нов офис в центъра на Добрич - Мелиора Турс, предлага екскурзии с разнообразни дейности – от релаксиращи до екстремни, за малки и големи.

Мелиора Турс предлага стандартни и нестандартни екскурзии за малки и големи

Преживейте незабравими мигове със своите близки, разгледайте забележителности, които не сте посещавали, или зарадвайте своето дете с екскурзия – за всичко това ще Ви помогне Мелиора Турс.



Офисът на фирмата се намира до блок 60 на бул. „25 септември“. Там ще ви посрещнат с усмивка Димитър Станчев и неговата съпруга. 


Двамата започват своя проект още през 2018 година, като се занимават предимно  с детски и младежки туризъм. Сега те предлагат стандартни и нестандартни екскурзии, както за най-малките, така и за младежи и възрастни. „Като за начало ще започнем с вътрешен туризъм, пътувания за българи в страната и леки излизания в чужбина в близките страни – Турция, Гърция, Румъния и може би Сърбия“ – сподели Станчев и допълни, че при засилен интерес ще се организират и екскурзии на по-екзотични места. 

В Добруджа също се организират екскурзии, Мелиора Турс работи успешно с Центъра за защита на природата и животните в Добрич, както и с музеите в града, като се обмислят и програми в цялата област. 

Детския туризъм остава важна част от работата на Мелиора Турс, която работи с ученици от Добрич, Варна и Силистра. За децата се грижи водач- аниматор. Задачата му е да бъде и екскурзовод - да им разказва за местата, които посещават. Другата му роля е аниматорската - организира вечерни забавления и игри през деня. Всички ексурзоводи, аниматори и водачи са добре квалифицирани и с богат опит. 

Дали с автобус, с велосипед, пеша, или с комбиниран транспорт, всяка екскурзия, която предлага фирмата е уникална и съчетава по нещо ново или по желание на клиентите  - дори екстремно. „Нашите екскурзии са комбинирани. Искаме да включим в програмите максимален брой разнообразни дейности, да не е само – слизане от автобуса, разглеждане на обектите, разказ, беседа, качване обратно и толкова. Освен разнообразието на природата, да има и манастир, поход, нещо природно, нещо екстремно, например сафари с джип до Орлово око. Има въжени тролеи, разходки с лодка, походи из планината и други“ – сподели Станчев.

За новия есенен сезон, Мелиора Турс ще предложи шопинг в Турция, а в България – посещение на Странджа, Източните и Западните Родопи, Ловеч, Трявна, Централен Балкан, Елена и други, като екскурзиите ще се обявяват поетапно в страницата на фирмата. Тук можете да си харесате дестинация и да се запишете за съответната екскурзия. Фирмата провежда екскурзии с организирани групи – за тиймбилдинги и колективи. 

За учениците в момента се подготвят екскурзиите за баловете, защото по думите на Димитър Станчев те се правят най-рано. „През есента за младежите предлагаме по-кратки и тематични екскурзии и зимувания – в Пампорово, Банско, Боровец. Който иска да кара ски и сноуборд, останалите си стоят в топлите басейни“ – каза още той. Фирмата предлага и екскурзии за най-малките в детските градини, като те са еднодневни и не са уморителни за децата.

През месец октомври Мелиора Турс предлага посещение на две дестинации – Празник на туршиите в Етъра и нощувка в Трявна и „Балканска скариада” в Златоград.

За следващи дати и дестинации следете фейсбук страницата на Мелиора Турс и уебсайта, обявите ще се публикуват на всеки два -три работни дни.