Награди за малките таланти на Студио „Сарандев“ от фестивал "Stars of the world"

Награди за малките таланти на Студио „Сарандев“ от фестивал "Stars of the world"
Поредни постижения за певци от студио за поп-рок певци "Сарандев". Най-малките представители на Младежки център взеха участие в Международния фестивал "Stars of the world“, който се проведе в к.к. Албена, 24-28 август.

Двете най-малки представителки на студио "Сарандев" с вокален педагог Жана Стефанова се представиха отлично във втора възрастова група. С две втори награди в Направление "Световен хит" и "Песен на роден език" може да се похвали Сиана Славчева. Ванеса Кънчева грабна втора награда в Направление "Световен хит" и трета награда в Направление "Песен на роден език".


В двата конкурсни дни, които бяха на 27-ми и 28-ми август, изпълненията на многобройните певци, дошли от страната и чужбина, бяха оценявани от деветчленно международно жури с Председател Хайгашод Агасян. В журито имаше членове от Молдова, Македония, Украйна и Чехия. Имаше също и тричленно младежко жури, които са носители на награди от изминали издания на фестивала. Главен организатор на фестивала е Арт компания "Нови звезди" гр.София.
Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+