Благотворителна вечер в подкрепа на Емо Ангелов организират в Добрич

Събитието ще се проведе на 24 юни в ресторант „Европа“


Благотворителна вечер в подкрепа на Емо Ангелов организират в Добрич

Кувертът е 35 лв., от които 20 лв. ще бъдат вложени в лечението на Емо в Тайланд. Средства за лечение ще се събират също и чрез търг, томбола и дарения. Планирана е пъстра фолклорна програма с участието на Петър Петров, Петър Гочев и формация „Соколи“ – Костадин и Таня Докторови. Красимир Демиров ще бъде водещ, а диджей – Веско Желев. За резервации: 0895 010903 – Ивелина. 



21-годишният Емо е в инвалидна количка от 3 години и половина, следствие на тежка катастрофа, която води до парализа. Клиника в Тайланд предлага ново лечение, което представлява поставяне на импланти в гръбначния стълб, които пускат импулси по него и движат крайниците. Това е шансът на Емо отново да ходи и да движи пръстите на ръцете си. Необходими са общо 252 500 долара за поставяне на два импланта и стволови клетки, както и за 6-месечно последващо възстановяване и рехабилитация в същата клиника. 

Преди всичко това да се случи, Емо е бил в разцвета на силите си, занимавал се е успешно с футбол и друга негова страст - билярдът. Емо е първият добричлия, който печели медал от от републиканско първенство и представя България на европейско първенство. 

Пожелаваме на Емо отново да стъпе на краката си и да прави това, което обича. 

 

Ето как още може да се помогне: 

Дарителска сметка в Общинска Банка клон град Добрич

IBAN: BG15SOMB91301068377002

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Емо Николаев Ангелов

 

Можете да дарите 1 лв. чрез DMS на номер 17 777 с текст EMO

 

PayPal: emo.angelov1919@abv.bg