Кметът на Добрич с награда „Най–добър социален партньор”

Тя се дава от Синдиката на българските учители и Европейския комитет за образование

Кметът на Добрич с награда „Най–добър социален партньор”

Наградата бе връчена на кмета днес лично от генералния секретар на Европейския синдикален комитет за образование Мартин Ромер в рамките на 31 –я съвет на Синдиката на българските учители.


 

Почетната грамота (Honorary Diplomа) „Най-добър социален партньор – КМЕТ – 2011 г.” се присъжда на Детелина Николова за постигнати високи резултати в сътрудничество със синдикатите и персонален принос за развитието и напредъка на социалното партньорство, както и създаване на по-добри условия за развитието на образованието, съобщават от общината.

 

Кметът Детелина Николова благодари за престижната награда и подчерта, че качествените резултати в областта на социалното партньорство в сферата на образованието и условията на труд в училищата са плод на непрекъснат и ползотворен социален диалог, посветен на младите хора и техните преподаватели.

 

„Наградата е заслуга не само на екипа на общината, но и на цялата общност, както и на всички преподавателски колективи. Благодарение на отговорната съвместна работа днес в Добрич функционира модерна образователна система с обновена материална база и доказана стабилност”, добави още кметът.

 

В заключение Детелина Николова поздрави работещите в системата на образованието на Добрич и отбеляза, че тази висока и престижна награда я посвещава на всички тях.