Зареди и вземи подарък за Свети Валентин

Зареди и вземи подарък за Свети Валентин! Това е мотото на стартиралата томбола с много и големи награди във верига бензиностанции „Атанасов Груп“ в Добрич.

Зареди и вземи подарък за Свети Валентин

В томболата са включени и трите обекта от веригата: двете бензиностанции „ Атанасов Груп“ – в жк „Дружба“ 1 – срещу КАТ и на бул.“Добруджа“2 – до ЕлТабла, и разбира се метанстанция „Атанасов Груп“, намираща се на северен околовръстен път. Периодът, в който можете да се включите с талон за участие в томболата, е от 15.12.2011г. до 14.02.2012г.


 

Най-атрактивните награди, включени в томболата са 3 броя преносими компютъра, 3 броя таблети и 3 броя портативни телевизора.

 

От управителя на „Атанасов Груп“ Атанас Атанасов получихме потвърждение, че за томболата са предвидени още много предметни награди, разпределени отново по равно за всеки от обектите.

 

Условията за участие са както следва:
за всяко зареждане на гориво (бензин, дизел, газ пропан-бутан) на бензиностанции „Атанасов Груп“ на стойност 20 лв. , получавате по един  талон за участие в томболата.

 

За всяко зареждане на Метанстанция „Атанасов Груп“  на  природен газ (метан), на стойност 15 лв., получавате по един талон за участие в томболата.

 

Талон за участие получавате на касата на съответния обект, при заплащане стойността на зареденото количество гориво. 

 

След попълване на  талона, го пускате в указаната за тази томбола урна.

 

Тегленето на наградите е обявено за 14.02.2012г. в 11.00 часа, в ефира на радио „Добруджа“. В  присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени късметлиите. Всички те ще могат да получат своите награди в обекта, в който са пуснали своя талон за участие.