Младите таланти на Добрич, обединени от една кауза

Младите таланти на Добрич, обединени от една кауза
Благотворителен концерт под наслов "Да подадем ръка на Тишо" ще се проведе на 19 април. Място на събитието е Скейт парка в Градски парк Добрич.

Младите таланти на града канят на концерта всички, които искат да подкрепят малкия Тихомир.


Детето е на 7 години и страда от Мускулна дистрофия тип Дюшен.


Първата проява на симптомите на коварната болест е била, когато Тихомир е бил на около 5 години. Сега има надежда коварното заболяване да бъде овладявано.


Идеята на инициативата е да обедини хората, които вярват, че заедно можем да направим едно малко чудо. 


В магията на музиката и танца ще ви потопят прекрасните деца и младежи от студио "Сарандев", Voiceroom "Nelly Gregory", к-поп клубовете "Illusion" и "Inception" и танцьорите от "NNS CREW".  Изпълнители от Арт център "Палитра" също ще зарадват присъстващите със свои изпълнения. Дебют на голяма сцена ще направят и рок-група "Angels in chains" с авторска песен. Тодор Тодоров ще изненада с едно различно звучене на своя акордеон. Публиката ще  преживее отново и емоцията на детската "Евровизия" с Дени и Марти.  


Организиран е  и импровизиран търг на оригинална фланелка с колекционерска стойност с автографите на състезателите от мъжкия волейболен тим на "Добруджа 07" - участник във висшата "Супер Волей" група на България през сезон 2021/2022 


Няма вход и билети. Всеки може да подкрепи финансово каузата според своите възможности в кутиите за дарения!


Събитието се осъществява със съдействието на Община град Добрич.


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+