Валентин Димитров към здравните работници: Пожелавам Ви неуморно човеколюбие, силна воля и кураж за дните, в които животът зависи от вас!

Поздрав от кмета на община Генерал Тошево по случай Деня на здравето.

Валентин Димитров към здравните работници: Пожелавам Ви неуморно човеколюбие, силна воля и кураж за дните, в които животът зависи от вас!

По случай професионалния празник на здравния работник и Световния ден на здравето с много признателност и благодарност се обръщам към пазителите на живота – здравните работници/медиците, за които, както за всички нас, работата е ежедневие, с тази разлика, че за хората, практикуващи тази високохуманната професия, всеки ден е борба за живот.



Уважаеми медици,

Уважаеми здравни работници,

Със загриженост и осъзната отговорност се обръщам към вас, скъпи съграждани, за да ви честитя Световния ден на здравето! Както знаете, за да сме от помощ на другите, първо трябва да помогнем на самите себе си. Затова ви призовавам да сте осъзнати, грижовни и отговорни към себе си!

Приемете моите най-искрени пожелания за много лични и професионални успехи, за много сила, смелост и търпение в изпълнената с тежки отговорности и безброй трудности и изпитания в ежедневната ви дейност!

Пожелавам Ви неуморно човеколюбие, силна воля и кураж за дните, в които животът зависи от вас!

Не на последно място ви пожелавам вие самите да сте носители на най-важната ценност, а именно здравето!

Честит празник!

Валентин Димитров

Кмет на Община Генерал Тошево