Богат избор от качествени спектакли за всички ценители на театъра в Добрич

Още тази вечер, на 1-ви април, от 19:00ч., за доброто настроение на своите зрители ще се погрижи Драматично-куклен театър Шумен.

Богат избор от качествени спектакли за всички ценители на театъра в Добрич

Те ще представят  една историческа комедия по мотиви на Молиер. Васил Драганов, който е познат на публиката от тв шоуто "Комиците" ще влезе в ролята на "Мосю Жорден". Забъркваща и забавна плетеница от случки, а може би и някоя лъжа, ще ни върнат назад в едни забравени минали времена. 



На 05-ти април имате възможност да откриете своите "Отражения" с невероятния глас на Орлин Горанов. Обичаният от всички изпълнител ще ни потопи в магията на музиката с изпълненията на няколко оперни арии, както и с познати и докосващи песни от своя богат репертоар.

За тези, които все още търсят и вярват в любовта е авторският спектакъл на Орлин Дяков "Това съм аз, това си ти", който е с дата 07.04. Двама млади актьори, Велизара Петкова и Стефан Сърчаджиев, ще влязат в ролите на двойка, която се развежда, но все още между тях има чувства и ще потърсят пътя един към друг. Ще успеят ли да допуснат отново щастието при себе си?

На 13 април Ловешкият театър ще ни представи една "Испанска афера". Написана по действителен случай тя ще ни предаде реалната история на показателен за съвременното ни общество провал на млад политик от каталунското правителство. Комедия или трилър, всеки може да прецени сам. През увлекателния сценичен разказ ще ни понесат Калин Врачански и Николета Малчева 

Всички спектакли ще се изиграят на сцената на Младежки център - Добрич.