Ден за безплатен читателски абонамент е днес в Регионална библиотека "Дора Габе" Добрич

По повод Националния празник на България - 3 МАРТ, библиотеката обявява 2 март /сряда/ за Ден за безплатен читателски абонамент.

Ден за безплатен читателски абонамент е днес в Регионална библиотека "Дора Габе" Добрич

В навечерието на Националния празник на България, Регионална библиотека "Дора Габе" обявява Ден за безплатен читателски абонамент.


Фондът на Библиотеката непрекъснато се обогатява и предлага на читателите си от всички възрасти най-популярните заглавия наред с класическите произведения.

Библиотечните дейци напомнят, че на основание Заповед № РД – 01-103/ 22.02.2022 г. на Министъра на здравеопазването на РБългария, от 24 февруари 2022 г. достъпът до всички сектори на библиотеката, както и участието на граждани в организирани мероприятия на територията на библиотеката, ще се осъществява без представяне на „зелен сертификат“, при спазване на всички противоепидемични мерки.

В останалите дни на годината можете да се регистрирате като читател -цената на годишната читателска карта е символична и приходите от карти, както и от всички услуги, които библиотеката предоставя (като ретро книжарницата, например), се използват единствено и само за обогатяване фонда на институцията с нови книги.