KNOCKOUT BANG е следващата група в списъка на September Sun 2022

Ще ги видим на сцената на 3 септември

KNOCKOUT BANG е следващата група в списъка на September Sun 2022

Продължава да се запълва списъкът с групите участнички в петото издание на добричкия рок фест SEPTEMEBR SUN 2022. Тази година той ще се проведе на 2 и 3 септември на традиционното място – до скейт площадката в Градския парк.



Остава спазена традицията първата фестивална вечер да е по-тежката, а втората тази година ще е по-забавна, коментира един от основните организатори на събитието- Тихoмир Маринов.

На страницата на фестивала във фейсбук и тази седмица бяха обявени още две групи – в понеделник разбрахме, че “Concrete“ ще нагорещят публиката на 2.09., а днес още една мистерия бе разкрита – за втората вечер една от петте групи ще е „KNOCKOUT BANG“.

KNOCKOUT BANG е плевенска пънк и рокенрол банда, създадена в началото на 2020 г. от Павел Ванков – бас, Йосиф Йосифов – барабани, Драгомир Ценов – китара и Мартин Илиев – вокали. Групата доразвива т.нар. Плевенска Пънк Академия, основана от култовите герои Off, на които един от двигателите е настоящият ни басист Павел Ванков. На 11 януари тази година издадохме дебютния си албум Punk’n’Roll, записан и продуциран от гениалния саунд инженер Кирил Петрушев – Бъсти (OH, Bastardolomey, Brodnik, Robust), който може да се чуе в дигиталната платформа bandcamp.  Нямаме търпение да свирим за първи път в Добрич!

Благодарим за поканата и няма да ви разочароваме!

Поздрави, KNOCKOUT BANG!!!