С бачата, игри за двойки и вино добричкият Salsa club Desita ще отбележи Свети Валентин

Инструкторите канят влюбени двойки в навечерието на Празника на любовта и виното да танцуват в ритъма на бачата

С бачата, игри за двойки и вино добричкият Salsa club Desita ще отбележи Свети Валентин

Нека да отбележим празника заедно по един нетрадиционен, интересен и емоционален начин. Подарете си преживяване, което със сигурност ще помните с усмивка дълго време, отправя поканата си Десислава Тодорова - основател на клуба и дългогодишен инструктор по танци .



В тази антисоциална ситуация имаме нужда да бъдем сред хора, дори и в по-малък състав, казва Деси. Важно е да общуваме, още повече, че в момента много двойки са с различни затруднения било личностни, било финансови и според мен, доста двойки имат нужда от забавление и нещо ново като предизвикателство в живота си.

Аз ще бъда с моя партньор в живота и в танците. И да – имаме двойки, които са се сформирали в залата през годините и ние двамата с Дидо сме точно такъв пример. Има и семейства, които идват през годината на танци заедно.


Много от жените, кото идват при нас на танци, са дами с характер и трудно преодоляват себе си, но това е партньорство – и в танците, както и в живота – жената трябва да се довери, да се остави да бъде водена. А за господата е по-трудно, защото  трябва да прецениш къде трябва да подаваш сигнал. Това  енещо повече от просто танц-това  е хармоняи между двама.

Това беше и причината да изберем танца бачата - там са по-бавни движенията, има повече романтика. Има нежност, грация за дамите и всичко, което ни е нужно за Свети Валентин. 

Поканата е към двойки, които искат да разнообразят и освежат партньорските си взаимоотношения; да опознаят партньора си още по-добре и да го видят в различна светлина; да предизвикат и опознаят по-добре себе си като партньор; да изследват отношенията си по нов начин; да подобрят общуването и доверието във връзката си; да споделят едно забавно и приятно преживяване с половинката си и да се запознаят и общуват с нови хора.

Освен с урок по танци, организаторите на събитието предвиждат игра с въпроси и отговори за любовта с водещ психолога Мая Златева – социален психолог и графолог - психотерапевт, логопед, художник, автор на пет книги поезия и проза, илюстратор.

Вече има 2 записани двойки, а капацитетът на залата позволява да се включат още няколко. Събитието ще се проведе на 12.02. в 18,00ч. в залата на клуба. Участието е с предварително записване. Повече за адреса на залата и телефон за връзка, можете да намерите тук.