SVETLIO & THE LEGENDS ще са хедлайнер във втората вечер на September sun 2022

Тази година втората фестивална вечер ще е по-забавна и танцувална

SVETLIO & THE LEGENDS ще са хедлайнер във втората вечер на September sun 2022

Култовото метал рок събитие ще се проведе на 2 и 3 септември 2022 на познатото място-скейт площадката в Градски парк на Добрич.


Отново две вечери музикални приключение са ни подготвили организаторите на метал фестивала- Тихомир Маринов и Здравко Иванов. Събитието за поредна година е подкрепено от Община град Добрич и приятели.

Организаторите спазват традицията във всяка от двете вечери да има по 5 групи. Ще има, разбира се, и музиканти от Добрич. Името на групата обаче ще научим скоро, защото всяка седмица ще обявяват по една от групите, както го правят от самото начало.

Тихомир издава само, че остава обещанието в първата вечер да свирят This Burning Day, които заради заболяване на един от членовете на групата не успяха да участват миналата година. 

След като стана ясно преди 7 дни, че хедлайнер на първата вечер ще са метал величията ODD CREW, днес новината е името на втория хедлайнер – SVETLIO & THE LEGENDS.

Втората вечер сменяме концепцията и тази година ще е веселяшка вечер, казва Тихомир Маринов. Ще изпълним желанията на наши фенове, които са давали идеи за гостуващи групи. 

Всичко правим от сърце и с много желание - бъдете с нас на това специално издание, отправя покана той.