Играят "Лъжи ме, обичам те" на сцената на Младежки център-Добрич

На театър ни кани днес Младежки център-Добрич

Играят "Лъжи ме, обичам те" на сцената на Младежки център-Добрич

На сцената в Младежки център-Добрич през месец февруари ще можем да видим две театрални постановки. Първата е спектакъл на театър "Бонини", постановката "Лъжи ме, обичам те" с участието на Стефания Колева, Герасим Георгиев-Геро, Христо и Светлана Бонин, София Бобчева и Димитър Живков. Очакваме ги днес, 02.02., от 19,00ч.



Известните и обичани актьори за пореден път гостуват в града ни. Днес ще представят произведение от Алън Ейкбърн. Той е известен като "най-жлъчният съвременен комедиограф", с многопластова ирония, хумор и тъга, вплетени в над 75-те му пиеси, които го правят един от най - успешните и популярни драматурзи в страната и по света.

ЛЪЖИ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ е перфектна поредица от ситуации представени от силен актьорски състав, който ще предизвика публиката да се наслади на тази комедия.

Създадена през 60-те години на миналия век, днес тя ще ви накара да осъзнаете колко е трудно да имате извънбрачна афера, преди появата на мобилните технологии, разчитайки на стационарни телефони за тайните си авантюри.

Това, което следва, е смешна последователност от събития, при които никой не знае кой какво прави и с кого, с добро, старомодно класическо британско чувство за хумор.

В крайна сметка, малките лъжи са простими в името на любовта.

Спектакълът е осъществен с подкрепата на МБАЛ „НАДЕЖДА”.

На 16.02. предстои да гостува в Добрич, отново на сцената на Младежки център, Христо Шопов с моноспектакъла си "Не е е за телефон".

Билети-на място, в билетната каса на Младежки център и на телефон: 0899 877 715