Вместо цветя младоженци от Добрич събраха средства в помощ на семейство, мечтаещо за свое дете

Младо семейство от Добрич дари средствата за цветя от сватбата си на двойка, която се бори да сбъдне най-голямата си мечта – да има своя рожба.

Вместо цветя младоженци от Добрич събраха средства в помощ на семейство, мечтаещо за свое дете

Галина и Георги Йорданови си казаха заветното „Да” това лято. Те обаче решили, че е по-добре вместо цветя да съберат средства и да помогнат на едно друго младо семейство – това на Десислава и Живко Желязкови, които след многобройни опити да имат свое детенце, са тръгнали по трудния път на инвитро зачеването. 



„Установи се че имаме репродуктивен проблем и от там започна нашата борба за рожба. Последва първото инвитро, бяхме много щастливи, всичко вървеше по план. Последва и положителен тест, мислехме, че сме късметлии. Първи опит - успешен, че и близнаци. Щастието обаче се оказа нещастие за нас. Изгубихме близнаците в 17г.с.”- сподели Деси Желязкова. Тя и нейният съпруг обаче не се отказали. Решили, че ще се борят и никога няма да се откажат от своята мечта – свое дете.   


В сбъдването й се включили младоженците Галина и Георги Йорданови, чиято първа семейна кауза е да дарят паричките за букети от сватбата си на Желязкови. 

„Изключително сме им благодарни и ги обичаме безкрайно. нямаме  думи с които да им се отблагодарим. Те са едни благородни човеци с чисти сърца. Пожелаваме им безкрайно семейно щастие. Използваме тяхната кауза и да благодарим на нашите семейства, приятели и близки, които са до нас и ни подкрепят. А на тези двойки, които са тръгнали по този път да ВЯРВАТ” – споделят Десислава и Живко Желязкови. 

Предстои те да повторят инвитро процедурата през следващия месец. 

Екипът на Добрич онлайн поздравява младоженците за прекрасния жест, а на семейство Желязкови скоро да гушнат своето първо бебе, а защо не и две.