Бойко диша във врата на Бербо за футболист №1

Премиерът и играч на Витоша „Бистрица” вече е втори в класацията за най-добър футболист на годината. Борисов е само на 10% разлика от нападателя на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов.

Бойко диша във врата на Бербо за футболист №1
Бойко Борисов сериозно оспорва титлата на Димитър Бербатов Футболист №1 на България.

Премиерът и играч на Витоша „Бистрица” вече е втори в класацията за най-добър футболист на годината. Борисов е само на 10% разлика от нападателя на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов. Това показват резултатите от гласуването в сайта footbolist1.bg.  За първи път в класацията могат да гласуват и фенове.

Зад премиера, на трето място, е футболистът от „Астън Вила” Стилян Петров с 9%, следван от вратаря на „Твенте” Николай Михайлов – с 8%. В задни места в класацията са Христо Йовов, Спас Делев и Христо Янчев – с по 2%.

Според правилата на играта феновете ще излъчат 20-те най-добри футболисти, а журналистите ще определят челната тройка по Коледа.

С номинирането си сред 71-те най- добри футболисти на България премиерът вече спечели своеобразна класация, защото той е единственият футболист от отбор в аматьорски групи, номиниран за Футболист на годината.