"Добрички панаир" организира семинар "Селското стопанство и всичко за него"

XVII Национален Аграрен Семинар „Селското стопанство и всичко за него”, организиран от Добрички панаир АД, ще се проведе от 29 ноември до 1 декември в Албена.

"Добрички панаир" организира семинар "Селското стопанство и всичко за него"

Специално участие в семинара ще вземат Министерството на земеделието и храните, държавен фонд „Земеделие”, РА, Комисия по земеделие и гори, Комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

 

Участие ще вземат и представители на Добруджанския земеделски институт - гр. Ген. Тошево, Института по овощарство - Пловдив, както и на  Асоциацията на собствениците на земеделски земи и Асоциацията  за правно сътрудничество по европейски проекти.

 

В рамките на XVII Национален Аграрен Семинар „Селското стопанство и всичко за него”, ще бъдат представени новите продукти и услуги на редица фирми.  

     

Официалното откриване на семинара ще се състои от 13:30 часа на 29 Ноември в хотел „Фламинго Гранд” в КК Албена. Сред поканените са д-р Мирослав Найденов - Министър на земеделието и храните, Светлана Боянова - Зам. министър на земеделието и храните, Марио Милушев - Директор в ГД „Земеделие и развитие на селските райони” на европейската комисия, Васил Грудев - Зам. изпълнителен директор на ДФЗ - РА, Детелина Николова - Кмет на община  гр.Добрич, Надежда Петкова - Зам. кмет на гр. Добрич, Желязко Желязков - Областен управител на област Добрич, Стилиян Митев -  Директор ОС „Земеделие”, Светослав Димитров -  Изпълнителен директор на ДФЗ- РА-гр. Добрич, Цветан Димитров - Зам. министър на земеделието и храните, Десислава Танева - Председател на комисията по земеделието и горите, народни представители и др.     

 

Традиционните награди на Добрички панаир АД ще бъдат връчени на официална вечеря.