Обединението за президентските избори е за 7 и 14 ноември

Обединението за президентските избори е за 7 и 14 ноември
По-скоро обединението е за ноемврийските дати - 7 и 14 ноември. Това каза пред журналисти председателят на 46-ото Народно събрание Ива Митева. По думите й 21 ноември е последната възможна дата за втори тур.

"Независимо дали ще са само президентски, дали ще има друг вид избори, проблемите са едни и същи. Има проблем с прехвърлянето на собствеността на държавата от фирма "Сиела", има все още неплащане по договора. Поставят се въпросите, ако случайно има избори две в едно кой е по-евтиният вариант, дали ще се оскъпят, с колко ще се оскъпят, необходими ли са допълнителни машини и колко са те наброй. Поканих Веселин Тодоров на среща с ПРедседателския съвет в 11.30 ч. Поканихме цялото ръководство на ЦИК, за да видим можем ли да се обединим около някакво единно становище, защото всички сте запознати, че подготовката на изборите за 11 юли беше много тежка", каза още Ива Митева.


В 11,30 предстои ново заседание на председателския съвет, на което ще бъде поканен представител на „Сиела“ - фирмата, която осигурява машините.


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+