Как да познаем оригиналните дамски обувки Adidas

Дамските обувки Adidas жънат голям успех на пазара, тъй като нежния пол откровено си пада по марката.

Как да познаем оригиналните дамски обувки  Adidas

Причината е, че за разлика от повечето други марки спортни стоки, те обръщат внимание на едно основно нещо, що се касае до обувки, а именно да предлагат всякакви модели. Какво имаме предвид? Въпреки, че са марка спортни стоки, то в избора, който предлагат, можете да намерите модели за ежедневието, проста разходка, такива, направени по специални технологии за по-високо интензивно натоварване, спортно-елегантни и такива, които могат да се носят в офис стил. Наистина е невероятно, че има такива съчетания, но модата и тенденциите все по-вече се обръщат към удобството и това кара спортния стил да навлиза и става част от всички останали. 



В България като че ли, навлизането на марковите спортни стоки започна с артикулите на Adidas. Името на марката беше символ на качество още преди 30 години, като освен удобство на притежателя си, тя носеше и едно усещане за по-висок статус. Иронията е, че с популяризирането на бранда в страната ни, настъпи и едно едновременно вкарване на реплики именно на същата марка. Това доведе до масово закупуване на спортни стоки Adidas от масата население, кои истински и кои фалшиви никой не можеше да разбере. 

Дамски обувки Adidas – как да ги различим от фалшификатите

Истината, че е дори фалшификаторите с годините задобряха и въпреки това има начини да разберем кои са.

1.Етикета

Може би това е най-основната разлика. При репликите това е обикновен стикер или картонче, докато при оригинала той винаги изглежда по-луксозно, релефен е и в сравнение с репликите е по-голям и обемен, често е от двете страни на обувката. 

2.Логото

Интересен факт е, че логото на репликите и оригинала е едно и също, с една малка разлика, че под надписа на репликата има малко триъгълниче. Никой не знае защо, но то винаги присъства при фалшивите модели и по това можете да ги познаете. 

3.Мястото, от което се купуват 

Оригиналните маратонки се продават само в официалните им магазини, представите на маркови спортни стоки и онлайн магазини в тази категория като Lotus Sport например. Ако видите маратонки в други малки магазинчета за обувки на незнайни стоки, пазари и т.н., то това със сигурност не са оригинали. 

4.Цена

Оригиналните маркови обувки винаги държат един стандарт на цена, който е малко по-висок. Това е нормално предвид качествените материали, които вкарват, високото ниво на технологиите, с които ги произвеждат и др. и др. Няма как при тази инвестиция, обувката да бъде много евтина. 

5.Трикът на серийния номер

Всяка оригинална обувка има сериен номер, като той проследява всяка индивидуална бройка, т.е. всеки чифт има различен номер. На повечето реплики или няма сериен номер или той е еднакъв за всички чифтове. Това го брави сериозен белег за разпознаване. 

Доверете се на оригинални спортни стоки от онлайн магазин Lotus Sport