Ростислав Милков и Стефан Стефанов от Младежи ГЕРБ влизат в листата с кандидати за народни представители

Ростислав Милков и Стефан Стефанов от Младежи ГЕРБ влизат в листата с кандидати за народни представители
Областният координатор на ГЕРБ – Добрич Деница Сачева, придружавана от кандидати за депутати, регистрира в РИК днес листата за предстоящите парламентарни избори.


Част от листата остава същата, като четирима от кандидатите на предходните избори – д-р Ивайло Петев, д-р Маргарита Калинова, Даниела Димитрова и Зорница Михайлова, ще бъдат заменени. 


„Всички, които не участват в листата, първо имаха лични съображения, поради които не искаха да участват в тази кампания, но промените са продиктувани от нашето желание да дадем път на младите и повече шанс на хората от младежките организации. Бихме искали да покажем, че ГЕРБ е партия, в която има непрекъснат поток от млади хора, които имат енергия, желание и идеи да променят България. Това беше един от уроците, които получихме на предходните избори, че младите хора искат гласът им да бъде чут. До голяма степен, наред с всички останали обяснения, които сте чували за резултатите от предходната кампания, едно от тях е и поколенческия конфликт, който има между младите и по-зрелите хора. Младите искат съвсем други неща, от тези, които ние им предлагаме и затова ние решихме да чуем техния глас” – сподели Деница Сачева.


Едно от новите попълнения в листата е 27-годишният Ростислав Милков. Той е завършил специалност "Корабоводене" във Висшето военоморско училище във Варна. Стефан Стефанов  е на 31 години - бакалавър по защита на населението от бедствия, аварии и катастрофи от Националния военен университет във Велико Търново. От квотата на СДС влиза педагогът Дочка Христова, която преподава в начален етап в СУ "Св. Климент Охридски" в Добрич. Ново попълнение е и юристът Стоян Стоянов, който е от гражданската квота на ГЕРБ.


По думите на Деница Сачева кампанията за предстоящите избори ще бъде състезание на идеи. „Знаете, че напоследък политическата партия ГЕРБ се превръща в боксова круша на нашите опоненти. Ние все пак смятаме да запазим самообладание и не смятаме да използваме каквито и да е негативни тактики в нашата кампания. Напротив, смятаме да представим нови идеи в нашата предизборна кампания. Това ще стане в близките дни. Идеи, свързани с младите хора, със завръщането им от чужбина и възможностите България да стане по-добро място за правене на бизнес” – посочи още Сачева. Тя изрази надеждата си ГЕРБ – СДС отново да постигне успеха на предходната кампания и да бъде припозната като първа политическа сила.  


Ето и пълната листа:


1. Деница Евгениева Сачева – социален педагог


2. Красимир Христов Николов – софтуерен специалист


3. Живко Николов Желязков – Педагог


4. Стоян Колев Стоянов – юрист


5. Дочка Димитрова Христова – педагог


6. Радослав Добрев Йорданов –земеделски производител


7. Ростислав Николов Милков – инженер корабоводител


8. Стефан Иванов Стефанов – специалист по защита на населението от бедствия и аварии


9. Иван Димитров Иванов – икономист


10. Нефизе Джелил Кадир – педагог


11. Иван Веселинов Иванов – агроном


12. Галин Иванов Костадинов – учител и спортист


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+