Михаил Михов отново ще води листата на "Глас народен" в Добрич

Михаил Михов отново ще води листата на "Глас народен" в Добрич
След като ПП Глас народен се регистрира за участие в предсрочните парламентарни избори, местната структура е готова с листата си за област Добрич.


"Още от създаването си отворихме листите си за всеки, който иска да се включи. На предстоящите избори, Ние отново ще се явим самостоятелно с ясното съзнание, че борбата за политическа образованост, осъзната активност и разбиване на установената политическа схема, а не само смяна на играчите... е бавен и труден процес. Затова и продължаваме. Докато населението не се превърне в народ"- заяви председателят на партията Светослав Витков.


"Ние продължаваме борбата с онези които пречат на България да се развива и задоволяват собствените си интереси посредством власт. Политическата образованост на всеки българин трябва да бъде на ниво даващо възможност сам да взема решение за бъдещето си. Сам да решава кой да го управлява. Затова, Ние работим в посока за насърчаване на негласуващите, които от своя страна да спомогнат за по-добро бъдеще на своите близки и приятели, на България" – допълни Михаил Михов.


"На редовното си заседание, ПП Глас народен - Добрич взе решение листата да бъде в същата си конфигурация, както на предходните. Това не означава, че листата е затворена, а напротив, всеки който желае да се включи е добре дошъл, все още има време" - каза общинският председател – Ангел Ангелов.


Кандидатите за народни представители в 8-МИР Добрич са:


Михаил Михов – Мениджър в международна компания,


Николай Диков - Мениджър хотелиерство и ресторантьорство


Десислава Иванова - Организатор логистика


инж. Искрен Добрев - Инженер сервизна дейност – земеделска техника


Марин Маринов – Търговия и строителство


Ивелин Найденов - Мениджър продажби


инж. Зорница Пейкова - Счетоводител


Ангел Ангелов – Преподавател по икономически дисциплини, общински съветник гр. Добрич


Венцеслав Петров – Рехабилитатор


"Въпреки оспорваната битка която предстои, ПП "Глас народен" Добрич ще се бори достойно и честно срещу големите. Ние продължаваме да следваме убежденията си и няма да предадем нашите избиратели" - заявиха от партията.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+