Кабинет по терапевтичен педикюр „Гери-то” разполага с уникална за града ни машина за ортопедични стелки

Кабинет по терапевтичен педикюр „Гери-то” предлага анализ на ходилата и изработване на ортопедични стелки с уникална за града ни машина FootBalance.

Кабинет по терапевтичен педикюр „Гери-то” разполага с уникална за града ни машина за ортопедични стелки

Ходилата са фундаментът на тялото.Когато той е разместен или функционира неправилно, ефектите могат да бъдат усетени в целия организъм - от болки в мускулите и ставите до по-сериозни проблеми, засягащи коленете, тазобедрените стави и гръбначния стълб. Над75% от населението страда от нарушения, засягащи сводовете на ходилото, но повечето хора не са на ясно как това влияе на останалата част от тялото ни. Правилната подкрепа на ходилото води до цялостен баланс на тялото,което е предпоставка за облекчение на болката и бързо възстановяване. 



Чрез FOOTBALANCE може да се направи цялостен анализ на сводове и походката, след което се изработва динамична стелка, даваща баланс и стабилност на Вашето ходило. Анализът и изработването на стелките отнема не повече от 10 мин.

Уникалната машина за ортопедични стелки FOOTBALANCE е подходяща както за възрастни така и за деца.  Ако желаете да проверите, доколко Вашето дете стъпва правилно и има ли проблем с походка, стойка и стъпала, или вече знаете, че то има проблем, възползвайте се от уникалната възможност, която предоставя машината FootBalance в студио „Гери-то”. 

Машината FootBalance ще анализира, има ли проблем и ако това е така, ще изработи индивидуални ортопедични стелки за всеки крак. Стелките са изработени от фиброзна тъкан, която дава подвижност на ходилото. Чрез стелките FootBalance могат да се разрешат проблеми като болки, гръбначни изкривявания, плоскостъпие. 

Кабинет по терапевтичен педикюр „Гери-то” се намира на ул. „Дойран” 7, до х-л „Тиара”, работи от понеделник до събота от 8 до 19 часа.