Едно момиче мечтае за Космоса - слушайте днес по Радио 99!

В Международния ден на авиацията и космонавтиката ще ви срещнем с едно момиче, което мечтае да е първата българка /след Георги Иванов и Александър Александров/, която ще полети в необятния Космос.

Едно момиче мечтае за Космоса - слушайте днес по Радио 99!

И не само мечтае, но и се готви упорито и усилено да сбъдне своята мечта. Досещате се, става дума за Татяна Иванова от Добрич. Вие сте чували неведнъж за нея, тъй като тя вече два пъти е била на тренировки в два лагера на НАСА – веднъж в Турция, в Измир, и веднъж в щата Алабама. Татяна ще ни гостува след минути в студиото, за да ни разкаже за пътя към своята мечта, за интереса си към Космоса, към звездите, а напоследък и към Червената планета – Марс.


Ще разговаряме  с певицата Галина Дурмушлийска, за да разберем какви са новостите в нейната певческа кариера. През последните години Галя живее в Котел и очакваме да ни разкаже как живеят котленци в условията на пандемия, как се чувства самата тя и да очакваме ли нови песни в иначе богатия й репертоар, нови изяви и концерти.

Ще се разходим и до морето, за да разберем какви са прогнозите и очакванията за новия туристически сезон, ще ви предложим, както винаги, и актуална и любопитна информация за интересни факти и събития отблизо и далеч. И всичко това, придружено от хубава музика.

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.