Йордан Стоянов: Обвиненията на кмета на Белгун звучат абсурдно

Потърсихме за коментар председателя на ОбС в Каварна инж. Йордан Стоянов, чието име беше замесено в побоя над кмета на с. Белгун Благомир Станев.

Йордан Стоянов: Обвиненията на кмета на Белгун звучат абсурдно

Припомняме, че той подаде жалба в прокуратурата затова, че в ранните часове в понеделник е бил пребит в офиса на ГЕРБ в Каварна. В жалбата се посочва, че докато Илиян Събев го удрял, инж. Йордан Стоянов снимал с телефона си и го подканял да се гаври с него. 



Инж. Стоянов заяви, че твърденията на Благомир Станев звучат абсурдно. 

„Всички хора, които ме познават, знаят що за човек съм аз и що за човек е той. Много хора могат да потвърдят колко истина има в неговите думи. Тези твърдения са направени от човек, срещу когото има повдигнати дела за изнудване. Сами разбирате, колко могат да бъдат верни. Нека разследващите органи си свършат работата и едва тогава ще коментираме в детайли случая. Разбирам, че нашите политически опоненти много ги заболя победата на ГЕРБ в Каварна след 15 години суша. Тази победа е постигната с много труд, лишения от наша страна, а не със скандали и препращане към криминално проявени личности” – категоричен беше той.