Открийте вашите любими мъжки шорти с правилната дължина

Само няколко седмици остават до началото на лятото, а вие все още не знаете какви ще бъдат модните тенденции през този сезон по отношение на мъжките шорти? В тази статия ще си поговорим точно затова!

Открийте вашите любими мъжки шорти с правилната дължина

Не бива да се чувствате дискомфортно заради облеклото, което носите. То трябва да ви придава самочувствие, а един от начините това да се случи е то бъде модерно и актуално. Как обаче да откриете новия любим чифт мъжки шорти и правилната за вас дължина?



Кои са класическите мъжки шорти?

Както във всяка една друга ситуация, така и по отношение на мъжките шорти съществува един модел, утвърдил се през годините като „класика в жанра“ и спрямо който се наслагват промени, за да получим като резултат нов тренд в света на модата. Мъжките шорти са известни от дълги години и в началото са се появили като къси панталони с дължина около 3-4 пръста над коляното. И днес тази дължина се запазва като една от най-актуалните за летния сезон. Съществува огромно разнообразие от цветове и материи, които носят слънчевото настроение заедно със себе си и могат да бъдат перфектен избор за вашата спортно-елегантна визия или travel аутфит, към който сте се ориентирали. Италия, Занзибар или Варна – навсякъде ще изглеждате актуални и в крак с модните тенденции през този сезон.

По какъв начин се е развила перфектната дължина на мъжките шорти?

С годините все повече мъже смятат, че не притежават нужната физика на тялото, която да покажат, макар и това да са само няколко сантиметра от бедрото им. Модните къщи се стараят да създават облекло, което да отговаря на нуждите и желанията на своите клиенти, и това е била основната причина класическата дължина да претърпи леки корекции. Редица проучвания относно тенденциите в облеклото са показали, че мъжете без страх и безспокойство биха облекли шорти с дължина до коляното, но не и по-къси.

Днес този тип мъжки панталони е един от най-търсените сред млади и стари, хора с всякакво телесно тегло. Това е така, защото този модел е удобен, лесно съчетаващ се с тениска или риза и може да

заложите на него при всякакви поводи. От друга страна материята, върху която ще се спрете, също би трябвало да изиграе основна роля – можете да изберете между дънков плат, камуфлажна щампа или ярки цветове. Няма значение кой точно модел ще изберете, стига той да се вписва добре в ситуацията, в която се намирате.

За или против 3/4 панталоните при мъжкото облекло?

Както покрай всяка друга бързо набираща популярност тенденция в света на модата, така и покрай тренда с панталоните с дължина ¾ се вдигна огромна еуфория преди няколко години, но бързо след това те бяха забравени и отхвърлени като нещо не чак толкова „cool“ от обществото. До този сезон.

Днес отново виждаме, че голяма част от брандовете залагат на подобни модели в своите актуални линии и това е много добре, защото тази дължина се оказа не просто комфортна, но и мултифункционална. Подобни панталони освен познатите ни дънки, могат да бъдат и така широкоспряганите карго, типично за които е наличието на един или повече странични джобове. В тях можете да поставяте всичко онова, което ви е крайно необходимо, без да се притеснявате, че то може да бъде откраднато или забравено, ако изберете например чантата като аксесоар към вашето облекло.

Няма значение каква дължина ще изберете за вашите най-нови мъжки шорти – до коляното, над или под него. При всички случаи панталонът ви ще бъде актуален и съобразен с модните тенденции. Огромно разнообразие от цветове, дизайни и материи на висококачествени мъжки шорти можете да откриете в Bolf.bg, които се грижат максимално за удобството на своите клиенти, както и за желанията на всички вас.

Лятото е почти тук, така че е крайно време да подновим гардероба си с нещо модерно, удобно и свежо. А защо да не започнем от мъжките шорти? Всяка промяна има своето начало. Поставете го сега