Пребиха Аврил Лавин и гаджето й

Канадската певица Аврил Лавин и приятелят ѝ Броуди Дженър са били пребити в Лос Анджелис, пише Daily Mail.

Пребиха Аврил Лавин и гаджето й
Инцидентът е станал в неделя пред хотел "Рузвелт", разположен точно срещу Алеята на славата и "Кодак тиътър", където се провежда церемонията по връчването на "Оскар"-ите.
 
Лавин и Дженър били нападнати от петима неизвестни. По думите на самата певица, външният й вид е ужасен: насинено око, разбит нос, спукана устна. 27-годишната изпълнителка на хита Girlfriend не уточнява мотивите на нападението, но отбелязва, че не е оказала съпротива.
 
"Господи, беше ужасно! Не понасям насилието, то никога не води до нищо. Нападнаха ни петима, които даже не видях откъде се взеха", казва тя.
 
28-годишният Дженър, който излиза с певицата от 2010 г., също е с травми по лицето, но по-незначителни. След инцидента Лавин е била хоспитализирана, а Дженър е бил отведен в полицията, за да даде показания.
 
Малко по-късно същата вечер той написа на страницата си в сайта в "Туитър": "Интересна събота вечер... Точно излязох от болницата с нов белег на лицето ми."
 
По-рано същата вечер, предполага се преди инцидента, той бе споделил с феновете си: Прекарвам си чудесно с любовта на живота ми Аврил. Много съм щастлив".
 
Броуди е доведен брат на сестрите Кардашиян.