Талантите на Студио „Сарандев“ с награди от Националния конкурс „Песенна палитра“

Талантливите певци на студио „Сарандев“ при Младежкия център в Добрич се завърнаха с престижни награди от Националния конкурс „Песенна палитра“ в град Карлово на 27 февруари.

Талантите на Студио „Сарандев“ с награди от Националния конкурс „Песенна палитра“

Най-голямото отличие на конкурса - Наградата на Кмета, както и Гран при в пета възрастова група заслужено грабна Димитрина Германова от Студио „Сарандев“ при Младежкия център – Добрич. Тя отново демонстрира високото ниво на добричката певческа школа и впечатли журито с вокално майсторство и артистизъм. С престижни отличия от Карлово се завърнаха и други двама възпитаници на вокалния педагог Елена Карабельова – Симона Тодорова, която се пребори за второто място във втора възрастова група, и Мартин Стоянов, който бе удостоен с втора награда в трета възрастова група.




Поради пандемичната ситуация, за участие в присъствения етап на конкурса „Песенна палитра“ бяха допуснати по 12 изпълнители във възрастова категория – тези с най-висок резултат от първия онлайн етап. И в двата конкурсни етапа изпълненията на младите таланти бяха оценявани от седемчленно професионално жури в състав: Маргарита Хранова, Асен Митев и още познати имена на българската публика.