Коледна обиколка с благородна кауза организират добричките мотоциклетисти

На втория ден от Коледа добричките мотоциклетисти организират празнична обиколка с благородна кауза. Облечени в костюми на един от най-обичаните герои - Дядо Коледа, рокерите ще зарадват децата и ще повдигнат духа на своите съграждани.

Коледна обиколка с благородна кауза организират добричките мотоциклетисти

"Опитваме се да наложим в нашия град като традиция тази празнична мотообиколка. Тази година беше тежка за много хора, идеята е да повдигнем коледния дух на хората и да подарим усмивка на всички дечица в града, които винаги многони се радват", сподели Владислав Маринов, който е един от организаторите. 



Коледната обиколка ще се състои на 26 декември, като сборният пункт ще бъде пред базата на МСС "Добруджански братя".  Часът на събиране е 11:30 часа, като обиколката ще тръгне в 12:00 часа. Мотоциклетистите ще преминат през централни улици и булеварди на Добрич, обиколката ще приключи на Скейт парка в градската градина.

Празничното шествие е с благородна кауза, добричките рокери ще съберат средства, с които ще бъдат подпомогнати медици на първа линия, ще бъдат закупени защитни костюми, маски и ръкавици.