„Практикер“ официално отвори врати в Добрич

Магазинът ще посрещне първите си клиенти в 15 часа днес

„Практикер“ официално отвори врати в Добрич



Кметът на Добрич Йордан Йорданов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев прерязаха лентата на хипермаркетa за дома и градината "Практикер" в Добрич. Това е 14-и обект на веригата в страната. 

Отец Петър отслужи водосвет за здраве и успешно стартиране на работата на магазина в град Добрич. 


„Това нямаше да стане без поредица от хора, които застанаха зад нас и повярваха. На първо място е община Добрич, в лицето на г-н Йордан Йорданов. На следващо място е строителят, в лицето на „Бараж Груп". Да работиш и строиш в такъв момент не е много лесно. И не на последно място този млад екип, който успя да се вдигне на крака, да намери сили да работи. Десетки хиляди артикули са вдигнати за по-малко от месец на мястото си. Това е много работа, свършена от нашите млади момчета и момичета, които избраха пътя да работят в „Практикер“. На всички вас съм благодарен“, каза Тодор Белчев. Той сподели, че ще бъде направено дарение от 10 000 защитни маски за Многопрофилната болница за активно лечение и общинската администрация. 


"Практикер" в Добрич се помещава в нова модерна сграда, заемаща площ от близо 7 650 кв. м. На 5 150 кв. м търговска площ просторният и светъл хипермаркет ще зарадва потребителите с богат асортимент от артикули за създаването и подобряването на дома и градината. Клиентите ще могат да се възползват от полезни услуги, сред които 3D проектиране на бани и кухни, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои и безплатен паркинг със 150 паркоместа. За доброто обслужване и професионална консултация на клиентите ще се грижат над 70 служители.


„Тази инвестиция, която господин Белчев и неговият екип реши да направи в Добрич за нас означава доверие. Искам да уверя гражданите, че ние стоим зад местния и българския бизнес и всички лостове, които имаме ще впрегнем, за да сме в помощ. Но най-голямата помощ за всеки бизнес е да не му се пречи. Господин Белчев, благодаря за усилията, които полагате“, каза Йордан Йорданов. 

„Практикер“ се намира на улица „Околовръстен път Дружба“ 4, срещу хипермаркет „Технополис“.