Инициативата „Първи срещи с работодатели“ стартира в Младежкия център в Добрич

Инициативата „Първи срещи с работодатели“ стартира в Младежкия център в Добрич
Младежкият център – Добрич стартира нова инициатива „Първи срещи с работодатели“, която цели да съдейства на млади хора, завършващи гимназиален етап от своето образование за провеждане на срещи на място с работодатели от различни сфери.

По време на срещите младежите ще се запознаят с процеса на работа на съответното предприятие и необходимите професионални качества на служители за изпълняване на определена длъжност. Участниците ще могат да получат информация за професии в развити отрасли като селско стопанство, машиностроене, лека промишленост и услуги. Фирмите, които ще бъдат посетени са – „Фоли Арт“, „Неди стил“, „Тръбна мебел“, „Добруджа Експорт“ и „Никос Хранинженеринг“.


Младежите, които се включат в инициативата ще имат възможност да посетят посочените фирми по предварително изготвен график. Срокът за записване продължава до 02 ноември включително и регистрацията се извършва онлайн.


Инициативата "Първи срещи с работодатели " се организира по Проект BGLD-1.003-0001 „Младежки център Добрич – Вашето днес“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.


Формуляр за регистрация:


https://forms.gle/8CBBUdkMpKkfFHaB6


За повече информация, моля посетете линка на събитието:


https://fb.me/e/8tU4EjdGw


Сайт: www.ycd.bg 


Facebook: Младежки център – Добрич


Ел. поща: info@ycd.bg


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+