Късометражно кино и премиера на българския филм „Далеч от времето“ в Aрт кафене „Стария Добрич“

С началото на есента започна новата кино програма на Кинематограф. Тя ще бъде представена в 11 града в България, като Добрич е един от тях.
Всяко нещо, което започва, някога ще свърши. Дали има изключения? Има ли неща, които остават завинаги? Времето съществува ли или е просто математическа формула? Отговорите на тези въпроси ще бъдат потърсени тази вечер със силно първокласно кино в уютната атмосфера на Арт кафене "Стария Добрич".

Късометражно кино и премиера на българския филм „Далеч от времето“ в Aрт кафене „Стария Добрич“

Водещата тема, обединяваща избраните 8 филма в селекцията е времето и неговата противоречива природа. Филмите ще поставят интересни въпроси, как то влияе на живота ни, как възприятията ни за него се променят с времето. Всички тези теми ще се вплетат през завладяващи истории от различни жанрове като комедия, фантастика, черен хумор, философски. Освен тях ще бъдат показани и два филма, навлизащи в дълбоките води на експерименталното кино.



Ще бъде представена и българската лента "Далеч от времето" на режисьора Деян Цвятков. В тази история любовта на мъж и жена е накарала времето да спре. След дълго време на изолация, проблемите помежду им започват да излизат на повърхността. 

Късното кино в арт кафене „Стария Добрич” е с начален час 20 ч.