Зов за помощ: Майка от Добрич се нуждае от средства за лечение

20 000 евро е сумата, която трябва да събере 41-годишна жена от Добрич за лечението си

Зов за помощ: Майка от Добрич се нуждае от средства за лечение

Жулиета Василева се бори от 2017 година с коварната болест рак има нужда от спешна помощ. Тя е на 41 години, майка е на четиригодишно момченце, за което вече физически не може да полага необходимите грижи. 



През 2017 година започва кошмарът за Жулиета и близките и, когато тя е диагностицирана при контролен преглед с карцином на шийката на матката. След направена операция и изкарани 25 курса лъчетарапия се налага поставяне на уретрални стентове в следствие на лъчетарапията. През януари тази година й откриват вторично злокачествено образование на малкия таз, което притиска седалищен нерв, това приковава жената на легло. 

Заради усложненото състояние и малкото килограми – жената тежи само 33кг, лекарите в България не се ангажират да и бъде направена следваща операция. Към момента не се провежда никакво лечение. Последната надежда да Жулиета е лечение в болница в Турция. 

Първоначалната сума,която е необходима за започване на лечението е 20 000 евро, тя трябва да бъде събрана до 2 ноември тази година.Все още няма информация от турската болница, колко ще струва цялото лечение, но това е първата стъпка към лечение.

Нека всички заедно подадем ръка на една прекрасна майка, отново да се радва на живота и семейството си. 

Открита е дарителска сметка в Уникредит:

IBAN: BG 02UNCR 7000

1524152013

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Жулиета Василева