Росен Колев: Тази година сме шампиони

Очаквам победа и задължително ще гоним поне 6 гола разлика, защото можем да го постигнем, тази година ние сме много по-класен отбор от Шумен, заяви специално за www.dobrichonline.com хандбалистът на Добруджа Росен Колев преди голямото дерби в мъжкото първенство. В пряк сблъсък ще се определи кой ще зимува на върха в А група.

Росен Колев: Тази година сме шампиони
Припомняме, че в събота, 27 ноември, от 17.00 часа в зала „Русалка“ в Добрич ще се изиграе голямото дерби на мъжкия хандбал между Добруджа и Шумен. При победа на добричлии, те ще се изравнят в челото със своя съперник и с варненския Спартак. Сметките показват, че Добруджа се нуждае от победа с 6 гола разлика за да има най-добри показатели между трите отбора на полусезона.

Много голямо предимство е, че мачът е в Добрич, казвал съм винаги, че нашата публика е номер едно и няма никъде другаде такива хандбални фенове, коментира още Росен Колев. Целта на Добруджа е само една – вече да станем шампиони, заяви хандбалистът. Никога не съм гонил голмайсторския приз в първенството, но няма да е зле, ако успея за трети път да съм най-резултатният хандбалист в шампионата, допълни Росен Колев.