Чичарито изравни Бербатов по заплата

Мениджърът на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън смятал да продаде петима играчи, през зимата, между които и Димитър Бербатов.

Чичарито изравни Бербатов по заплата
Нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес е подписал нов 5-годишен договор с червените дяволи, съобщи агентът на играча.

Така мексиканският национал, който бе привлечен на "Олд Трафорд" през лятото на 2010-а от Гуадалахара, ще остане в английския шампион до 2016 година.

Според информации, които не са потвърдени официално, Ернандес ще взима по 100 000 паунда на седмица, каквато е заплатата и на Димитър Бербатов.

За сметка на това популярният сайт Goal.com твърди, че договорът на българина няма да бъде подновен. Друго издание Bleacher Report пък съобщава, че мениджърът Алекс Фъргюсън ще се раздели с петима футболисти през зимния трансферен прозорец и единият от тях е Бербатов.

Първи в трансферния списък е 33-годишният Рио Фърдинанд. След него е Федерико Македа, който обаче може да бъде даден под наем. Нарочени за продажба още са 29-годишният вратар Томас Кушчак, халфът Дарън Гибсън, а последен в подреждането е 30-годишният Бербатов.