Шварценегер: Прекарваме си чудесно в България!

Един от главните актьори в "Непобедимите 2" Арнолд Шварценегер се похвали в Twitter, че си прекарва чудесно в България. Арни и компания и в момента са Пловдив за заснемането на няколко бойни сцени от екшъна.

Шварценегер: Прекарваме си чудесно в България!
Бандата на Непобедимите си прекарва чудесно в България. Това стана ясно от профила на Терминатора в Twitter.

"Отново на снимките на "Непобедимите 2". Прекарваме си фантастично с Брус и Слай в България!", написа Арни и постна фото от снимачната площадка, където няколко дни ще се играят бойни сцени на летище Крумово край Пловдив.

В сряда сутринта Джейсън Стейтъм се разхождаше въоръжен със страховит нож, който беше част от костюма на британския актьор за ролята му в жестокия екшън, като повече от 20 минути хора от екипа на продукцията се занимаваха с бойния вид и въоръжението му.

Стейтъм е един от любимците на таткото на Непобедимите - Сталоун, който пък вършел всичко още от първия път и бил в такава физическа форма, че можел да снима и най-брутални екшън сцени без дубльор.

Брус Уилис се появи нас снимките с черно Ауди S8. Единствен бе по джинси и спортно-елегантно топло яке, докато колегите му бяха във военната си екипировка и въоръжени до зъби. Явно Брус Уилис ще го играе човекът в сянка. Говори се, че той ще е злодеят в супер екшъна - припомняме, че в първата част на екшъна Уилис бе човекът, който зададе на Сталоун и екипа му мократа поръчка да детронират диктатора генерал Гарза.

Двама бодигарда го следваха по петите, докато Брус бродеше по паркинга на летище Пловдив. Първо се срещна със Слай Сталоун, а после се сблъска с Джейсън Стейтъм. Двамата се прегърнаха приятелски и си побъбриха няколко минути. Веднага след това пък се присъединиха към Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен и останалите култови екшън герои.

Прясна паста, риба и плато с морски деликатеси е хапнал Брус Уилис във вторник вечерта в Пловдив. Мегазвездата е бил на вечеря в италианския ресторант "Мама Миа", съобщи Под тепето. Мистър Умирай Трудно бил в компанията на личния си асистент, издадоха очевидци.

Двамата пристигнали в дъждовната вечер с кола под наем. Влезли в заведението, седнали на една от закътаните маси и поискали меню. Около любимия екшън герой на няколко поколения нямало гардове, нито обичайната за знаменитости от такъв ранг кохорта.