Бар „Веранда” отвори врати в Добрич

Бар „Веранда” в Добрич е един оазис в летните горещи дни. Идеално място за почивка, вкусно похапване, детски игри, забавления, партита, рождени дни, срещи с приятели и колеги.

Бар „Веранда” отвори врати в Добрич



Уютното заведение се намира пред магазин „Била” в непосредствена близост до училище „Славейков”. То предлага на своите клиенти висококачествено  ароматно кафе, дъхав чай, а в горещите дни можете да се разхладите с чаша домашна лимонада с плодов вкус.


В уютната обстановка посетителите ще могат да се насладят на вкусна пица, сандвичи и топли мезета и морски деликатеси. Всички ястия и аламинути са приготвени с най-качествените продукти и много любов.


В началото на учебната година бар „Веранда” ще предложи специално меню за учениците, което ще включва любимите им сандвичи и бургери. 


Заведението разполага с детски кът с надуваема атракция, къщичка и пързалка за весели игри, където децата могат да играят, да се забавляват и лудуват в непосредствена близост до своите родители и близки, седнали да изпият чаша кафе.  


Бар „Веранда” е подходящ за детски рождени дни с весели игри със Спонджбоб и Патрик в надуваемия батут, среща с приятели и колеги, младежки компании, най-различни партита наоткрито или просто похапване в приятна и спокойна обстановка.