Grand Mall - Варна промени работното си време

Grand Mall - Варна намалява работното време на центъра с цел превенция от COVID-19, съобщават от пресцентъра търговския център.

Grand Mall - Варна промени работното си време

За да осигури здравната безопасност на своите посетители, Grand Mall работи при строги мерки за чистота и хигиена. В отговор на променящата се епидемиологична обстановка в страната мениджмънтът на мола ограничава работното време с 2 часа.Комплексът ще работи всеки ден от 10 до 20 часа. Ограничението ще бъде в сила до 30 април.  



От Grand Mall уверяват, че на всеки 1 час в търговския център се извършва дезинфекция на  местата, които са най-често в контакт с посетителите – бутони, дръжки, ръкохватки, парапети, контейнери. На всеки 20 минути се извършва дезинфекция на санитарните помещения – капаци, пуш бутони, дръжки на врати, плотове на мивки и батерии, помощни дръжки, места за бебета и деца. В зоната на хранене при всяко почистване се дезинфекцират таблите, масите, столове, дивани и други места, които са в досег с посетители, извършва се периодична дезинфекция на съдовете за отпадъци. За дезинфекция се използва препарат Orosept VK. Мениджмънтът на мола е информирал наемателите, че са взети извънредни допълнителни мерки. От 10 март по един час сутрин и един час следобед се държат отворени вратите на изходите, водещи на открито – на ниво 2 и на ниво 0, за да влиза чист въздух.