Мебели „Ясен” с нов фирмен магазин в Добрич

Фирма „Ясен” отвори втори магазин в град Добрич. Той се намира в бившия търговски комплекс „Аско Деница”, на пътя за град Варна.

Мебели „Ясен” с нов фирмен магазин в Добрич



Поради голямото търсене и повишения интерес към качествените мебели, които предлага фирма „Ясен”, в Добрич отвори врати втори магазин. В него можете да откриете цялостни решения за Вашия дом.  Мебелите са от среден и висок клас, както на български, така и на чуждестранни производители. Фирма „Ясен” работи с водещи марки както в България, така и в Европа и Азия. 


Най-новите и модерни тенденции в обзавеждането са подредени в отделни клетки, аранжирани като стаи, по този начин клиентът може да добие ясна представа как би изглеждал неговия дом.


Магазинът предлага мека мебел, канапета, ъглови дивани, офис мебели, корпусна мебел, секции, кухни, шкафове, обзавеждане за коридор и мебели от масив, които вече трудно могат да бъдат намерени в нашия град. 


Фирмата разполага със складови площи от над 1000 кв. метра, в които са налични както изложените в магазина мебели, така и такива, които се предлагат по каталог.  По този начин ще се избегне дългото чакане за доставка на желаната от клиентите стока.


Магазинът предлага и мебели, изработени по индивидуален проект, отговарящ на всеки вкус.  Обзавеждането е с изключително високо качество, а цените напълно достъпни. Всеки месец в магазина се предлагат и промоционални предложения. Като допълнителна услуга мебели „Ясен” предлага монтаж на избраните от клиента артикули, както и безплатен транспорт в рамките на град Добрич.


Магазинът работи от понеделник до събота от 9 до 19 часа и се намира по пътя за град Варна.