Почетоха паметта на убития преди 3 г. в Добрич Живко Жеков

На днешната дата, преди 3 години, трагично загина в центъра на Добрич роденият през 1975 г. Живко Жеков. На 13 септември 2008 година той бе нападнат и убит при побой около 2 часа през нощта пред хотел "България".

Почетоха паметта на убития преди 3 г. в Добрич Живко Жеков

Роднини, приятели и колеги на убития Живко Жеков днес се събраха на мястото на трагедията за да почетат паметта му. Близките му поднесоха цветя на паметната плоча на убития добричлия, която от вчера е поставена в градинката пред хотел "България".


 

Държава няма, човешкият живот не струва нищо, съдебната ни система закриля убийци и престъпници, през сълзи сподели опечалената майка на Живко Гена Иванова.

 

Тя припомни, че трима мъже, изгонени от дискотека Вариете в хотела, са нападнали сина й, който по това време е минавал от там със свой приятел.

 

Борис Борисов, нанесал фаталния удар по таксиметровия шофьор, получи 2-годишна присъда след като се споразумя за подобно наказание с прокуратурата. Той дори вече излежа наказанието си.

 

Научих от медиите за това споразумение, дори нямахме право да обжалваме присъдата, в коя държава може да се случи това, оплака се майката на убития добричлия. 

 

Близките на Живко днес се събраха на лобното му мястоБлизките на Живко днес се събраха на лобното му място 

 

Бяха поднесени цветя на плочата на трагично загиналия добричлияБяха поднесени цветя на мемориалната плоча на трагично загиналия добричлия