Димитрина Германова спечели 3 медала в Световния шампионат на сценичните изкуства в Холивуд

Талантливата певица от Добрич се пребори с огромна конкуренция и спечели 3 медала в четирите си конкурсни номинации. Това съобщиха от Арт компания „Нови звезди” на официалната си фейсбук страница.

Димитрина Германова спечели 3 медала в Световния шампионат на сценичните изкуства в Холивуд

Димитрина Германова се състезава в Световния шампионат на сценичните изкуства WCOPA в Холивуд, Лос Анджелис, на който Арт компания "Нови звезди" вече трета поредна година е официален представител за България. В Шампионата участват няколко хиляди участници от повече от 60 страни, които представят своя талант в различни изкуства.




Димитрина участва в 4 конкурсни номинации в направление „Вокал”. В нейната възрастова категория се бориха повече от 200 изпълнения. А равносметката е впечатляваща:

- Сребърен медал в номинация Contemporary;

- Сребърен медал в номинация World Music ;

- Бронзов медал в номинация Pop Music ;

- Лична покана за разговор с продуцент от журито, който й предвеща обещаващо бъдеще - каза, че е впечатлен от нея, че тя може да пробие в световния шоубизнес и да постигне големи успехи, а той има желание да напише авторска песен за нея.


Всички професионални ангажименти в програмата на Шампионата бяха съчетани и с туристическа обиколка на Лос Анджелис. Димитрина и сестра й Весела се разходиха по Алеята на славата, снимаха се с известния надпис Hollywood, насладиха се на плажовете и кея „Санта Моника”, посетиха Аквариума и други знакови места за региона.