Духовият оркестър на Добрич с летни концерти в сряда и петък

Започнаха летните концерти на открито на Духовия оркестър на Добрич. Прекрасните мелодии ще радват жителите и гостите на града в горещите летни дни до 20 юли.

Духовият оркестър на Добрич с летни концерти в сряда и петък

„Концертите на Духовия оркестър на град Добрич са регулярни, защото гражданите казват, че имат нужда от тях и ние сме много щастливи от това, че усещат по този начин нашата работа”, сподели за „Добрич Онлайн” флейтистката д-р Росица Бояджиева. „Много е приятно това, че на абсолютно  всеки концерт имаме огромна публика, която се състои хора от различни възрасти и социални слоеве”, допълни музикантката. Според нея е много хубаво, че Общината осигурява достъп до култура чрез тези концерти. 



Летните концерти ще се провеждат два пъти седмично, в сряда и петък, до 20 юли. Всяка сряда добричлии ще имат възможността да се насладят на изпълненията на Духовия оркестър в 11 часа на площад свобода, а в петъците – в 17 часа в Градския парк „Свети Георги”. 

Репертоарът включва произведения от всички жанрове в музиката. Ще имате възможността да чуете патриотични песни, класически произведения, дунавско хоро и дори рокендрол парчета.