Близо 100 мотористи съпроводиха младоженци от Добрич в сватбения им ден

Със силен рев на мотори близо 100 рокери от Добрич и Варна уважиха празника на младо семейство мотористи от Добрич.

Близо 100 мотористи съпроводиха младоженци от Добрич в сватбения им ден


Една от най-атрактивните сватби събра погледите на добричлии през изминалия уикенд. Около 100 мощни мотора направиха уникално шествие в най-щастливия ден на Симона и Жельо Желеви.


Младата двойка е запалена по моторите, булката е събудила искрата на своя избраник към високите скорости и сега те споделят общата си страст. „Това беше за нас мечтаната сватба, точно така искахме да се случат нещата, просто беше нещо уникално. Нямам думи да го опиша”, каза със сълзи на очи Симона. 


Младоженците си казаха мечтаното „да”, съпроводени от мотористи от клубовете „Добруджански братя”, в който членува и нейният баща, „Орлите”, „Скития Минор”, „Кан Аспарух  681” и „Нощните вълци”, които превърнаха този щастлив ден в истинска атракция. 


„Мотористите винаги са били най-задружните и най-сплотените, независимо какво се случва и аз страшно много се зарадвах, когато видях толкова много хора, почувствах се ценена. Щастлива съм да имам толкова много верни приятели”, заяви Симона Желева. Тя сподели, че по време на шествието е пожелала да скочи през прозореца на автомобила и да яхне мотоциклет, същото чувство обзело и  нейния любим.


Младото семейство изказва специални благодарности на всички приятели, които са станали част от празника и са направили този ден незабравим.